IT Roadmap

Een geïllustreerde ‘roadmap to the future’ met een 20-tal illustraties. Gemaakt in opdracht van Center Line, Oudenbosch. Bekijk details op mijn Behance pagina.

Animatie

Illustratie

Grafische Vormgeving

Over / Contact

Blog

Illustratie

 

Illustraties bieden de mogelijkheid gesproken of geschreven woord te verduidelijken. Dat kan in de vorm van figuratieve illustraties maar ook in de vorm van een technische afbeelding (zoals flow-charts en infographics).

 

Soms is het juiste stock-beeld niet te vinden of moet een afbeelding helemaal passen binnen een huisstijl; ook dan bieden speciaal gemaakte illustraties een uitkomst.

 

Bekijk de voorbeelden op deze pagina of bezoek Behance voor meer.

Verklarende illustraties

Een hele kleine greep uit de talloze flow-charts, doorsnedes, plattegronden en andere schema's gemaakt voor een groot aantal klanten zoals de Beeldenfabriek, Volker-Staal, Unesco, Shipbuilder, SHOP en Boskalis.

Techniek Agenda Haaglanden

Een A2 tekening die gebruikt wordt bij presentaties van het ROC Mondriaan. In ca. 15 illustraties worden mogelijkheden in beeld gebracht voor VMBO studenten om door te stromen naar technische MBO’s.

Routekaart

Routekaart voor een reisorganisatie van boot/fiets-combinatie reizen.

Stress op het werk

Autonoom werk.

Mohammed de Nubiër

Eén van de10 illustraties voor 'Buur wie ben je?' (2015).

Bekijk meer op Behance of iBooks.

Infobesitas

Informatieovervloed, ofwel infobesitas,  is de nieuwe ziekte. Vooral onder jongeren. Vermoeidheid, slaaptekort, concentratieproblemen en de angst om iets te missen.

Stremmingen

Isometrische vectortekening over transport.