Buur wie ben je

Een boek en  e-pub met gesprekjes met Nederlanders die uit een ander land komen. Het boekje bevat 19 gesprekken met mensen uit 15 verschillende landen waaronder Turkije, Marokko, China, Syrië, Polen en meer.

 

Oorspronkelijk uitgegeven door de Werkgroep Samen Anders, die in Haaksbergen met interculturele activiteiten een brug probeert te slaan tussen de verschillende culturen.

Animatie

Illustratie

Grafische Vormgeving

Over / Contact

Blog

Grafische Vormgeving

 

Volgens Wikipedia is Grafische Vormgeving “het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met de bedoeling om mensen iets mee te delen” en daar is geen speld tussen te krijgen.

Het is de overkoepelende vormgeving waar tekst, illustratie en fotografie hun plek krijgen.

 

Het doel is altijd een ontwerp dat meer doet dan u verwacht had. Dat smaakvol is èn effectief communiceert.

Photzle

Foto-puzzel app voor iOS. Software ontwikkeld door  Aurimas Bavarskis. Grafisch ontwerp Thijs Geritz. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

UNESCO: Mind the gap.

Mind the gap is een datavisualisatie-project voor UNESCO. Het bestaat uit een interactieve on-line presentatie waarin, middels infographics en animaties, de wereldwijde onder-wijssituatie van meisjes en vrouwen inzichtelijk wordt gemaakt.

 

Bekijk het project via deze link of bezoek Behance voor meer achtergronden bij het ontwerp.

Data analyse, concept en programmering: Valerie Alloix

Grafisch ontwerp en animatie: Thijs Geritz

Logo's: Keep It Simple, Stupid

De noodzaak en nut van een logo mag duidelijk zijn. Vanzelfsprekend is herkenbaarheid het belangrijkste aspect. Daarnaast moet een logo breed inzetbaar zijn, van postzegel tot vrachtwagen.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Nachtstück Records

Album art voor diverse uitgaven van het Portugeese label voor alternatieve muziek Nachtstück.